Hirdetés

Itt a világ legnagyobb A2-es microSD-je



|

A Lexar új, 512 GB kapacitású microSDXC memóriakártyája megfelel a legújabb szabványoknak, így az A2-nek is.

Hirdetés

A Lexar legutóbbi memóriakártyája különösen érdekesnek számít. Az 512 GB kapacitással rendelkező Lexar High-Performance 633x microSDXC UHS-I memóriakártya ugyanis megfelel a legújabb szabványok követelményeinek, így az A2-nek is. Ez a piac eddigi legnagyobb A2-es microSD-je. 

Hirdetés

Az A2-nek hála az appokat intenzív módon használók is elérhetik a minimum, véletlenszerű írási sebességek terén a másodpercenkénti 2000-es I/O-számot, olvasásban pedig a 4000-et. Ennek köszönhetően az appok közvetlenül a memóriakártyán tárolhatóak, és onnan is futtathatóak, ha az androidos eszköz támogatja az adaptív tárhely használatát. 

A memóriakártya egyébként Class 10-es plecsnit és UHS-I besorolást kapott, az adatátviteli sebesség maximuma másodpercenként 100 MB. A memóriakártya vételára 299,99 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.