Hirdetés

Itt a Windows Security



|

A Windows 10 legújabb előzetesében több érdekesség is akad, például a Windows Security - korábbi nevén Windows Defender.

Hirdetés

Az Insider program résztvevői nemrég megkapták a Windows 10 legújabb előzetesét, amely elég nagy frissítésnek számít. Abba is betekintést enged, hogy mire számíthatunk idén. 

Hirdetés

A 17093-as build immáron egykattintásos csatlakoztatást tesz lehetővé egyes Bluetooth-eszközöknél. Amennyiben a rendszer hatótávolságon belül érzékel egy adott típusú eszközt, akkor felugrik egy értesítés, amellyel villámgyorsan párosíthatjuk az egeret vagy a billentyűzetet. A Microsoft hardverpartnereket is keres, de a Surface Precision Mouse már támogatja a funkciót. 

Az érintőbillentyűzet többnyelvű támogatást kapott (3 eltérőt kezel egyszerre), ami a javasolt szavakat tekintve érdekes - nem kell manuálisan váltani a nyelvek között. 

Frissült a Windows 10 biztonsági szoftvere is. A Windows Defender innentől kezdve Windows Security néven működik tovább. 

A Windows Hello beállításához új fiókvédelmi terület is van, továbbá az Edge böngésző képes úgy nyomtatni, hogy a tartalmakból minden szükségtelen elemet és reklámot automatikusan eltávolít, mielőtt azokat a nyomtatóra küldi. 

A Windows 10 S mobilos segítséggel a jelszómentes bejelentkezést is lehetővé teszi, illetve újdonság, hogy a többGPU-s rendszerek új grafikus beállítási menüt kaptak, amelyben megadható, hogy melyik GPU melyik alkalmazással dolgozzon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.