Hirdetés

Itt a ZOTAC GeForce RTX 2070 Mini



|

Ha minden igaz, akkor a piac jelenlegi legkompaktabb megoldását jelenti a ZOTAC GeForce RTX 2070 Mini szériája.

Hirdetés

A ZOTAC bemutatta a GeForce RTX 2070 Mini szériáját, és ezzel az RTX 20-as széria jelenlegi legkompaktabb videokártyáit kínálja a piacon (ha minden igaz). A grafikus vezérlők a micro-ATX és mini-ITX alaplapokhoz készült apróbb vagy kocka házakba is beférnek, ugyanis mindössze 21 centiméter hosszúak és 12,9 centiméter magasak. 

Hirdetés

A GeForce RTX 2070 Mini széria két modellből áll. Az alapot a ZT-T20700EE-10P modellszámú verzió jelenti, ezt a gyárilag tuningolt ZT-T20700F-10P kíséri. Alapvetően egyforma a két grafikus vezérlő, csak órajelben térnek el. 

Az alapmodell az NVIDIA referenciaértékeit használja, vagyis 1410 MHz-en ketyeg, GPU boost mellett ez 1620 MHz-re emelkedik. Az OC-s verzió a boost frekvenciát 1650 MHz-ig fokozza. A GDDR6-os memória effektív órajele változatlan, 14 GHz. 

Mindkét kártya egy 8-tűs PCIe csatlakozóból kap energiát, a PCB pedig valamivel rövidebb, mint maga a hűtőegység. A hűtő alumínium bordából, réz hőcsövekből, továbbá egy darab 90 és egy darab 100 milliméteres ventilátorból áll. A három DisplayPort és a HDMI csatlakozók mellett dual-link DVI-D is akad. A kártyák ára 530 és 550 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.