Hirdetés

Itt az ADATA 2 TB-os SSD-je



|

Az ADATA Ultimate SU800 szériája immáron 2 TB-os modellt is kínál.

Hirdetés

Az ADATA még 2016 közepén dobta piacra az Ultimate SU800 SSD-sorozatát, amely alapvetően a teljesítményre koncentráló mezőnyt erősíti, mint a Samsung 850 EVO. 

Hirdetés

Ez volt egyike az első olyan meghajtószériáknak, amelyek már 3D TLC NAND flash-t használtak, és 128 GB-tól 1 TB-os kapacitásig kínáltak megoldást. 

Két év kellett hozzá, és az ADATA most még nagyobb modellel egészítette ki a sorozatot. A 2 TB-os modell azoknak szól, akik szeretnék kihasználni a csökkenő NAND flash árakat, és ezáltal nagyobb kapacitású SSD-t vásárolni a PC-hez. Egy ilyen SSD-n a játékok is jobban elférnek. 

A 2 TB-os ASU800SS-2TT-C modell továbbra is a Silicon Motion SM2258G kontrollert használja, a Micron által gyártott 3D TLC NAND flash-sel. Ennek akár 8 százalékát is képes SLC cache-ként bevetni a tároló. 

A meghajtó szekvenciális olvasási és írási sebességei 560 és 520 MB per másodperces maximumot jelentenek. Az SSD összesen 1600 TB adat megírását viseli el az élettartama alatt. 3 év garancia jár hozzá, az ára nagyjából 379 dollár lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.