Hirdetés

Itt az ADATA legújabb külső SSD-je



|

Strapabíró és gyors külső SSD-vel és pendrive-val újított az ADATA az adattárolók piacán.

Hirdetés

Az ADATA egy új külső SSD-vel és egy pendrive-val jelentkezett az adattárolók piacán, vagyis bemutatkozott az IESU317-es SSD és az IUFU33B flash drive. 

Hirdetés

Mindkét termék MLC NAND flash memóriát használ, strapabíró burkolatot kapott, és már támogatja az USB 3.2-es csatolófelületet. 

A külső SSD mindössze 9,6 milliméter vastag, a fém háza matt bevonatot kapott, strapabíró, karcálló, a csatlakozó pedig az USB 3.2 Gen 1 szabványt támogatja. A maximális olvasási és írási sebesség másodpercenként 435 és 400 MB. A meghajtó az átlagosnál kisebb valószínűséggel veszít adatokat, emellett 256-bites AES titkosítást is használ. Maximum 1 TB-os kapacitással lesz vihető. 

Az IUFU33B pendrive ugyancsak rendelkezik ezekkel a jellemzőkkel, az USB csatlakozója ráadásul aranyozott. Úgy tervezték, hogy az állandó kihúzást és csatlakoztatást is bírja, vagyis elméletileg a szokásosnál hosszabb élettartamot garantál. Maximum 128 GB-os kiadásban létezik az ipari dizájnnal tervezett, szintén strapabíró fém házas flash meghajtó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.