Hirdetés

Itt az Antec extravagáns háza



|

379 euróért lehet hozzájutni az Antec nyitott Torque számítógépházához, ami közel sem mindennapi termék.

Hirdetés

Az Antec bejelentette, hogy immáron kereskedelmi forgalomban is elérhető a nyitott kialakítású Torque számítógépháza, ami ideális lehet bárkinek, aki saját maga szeretne egy extravagáns megjelenésű konfigurációt összerakni. 

Hirdetés

A ház 14 darab alumínium panelből áll, kontrasztos megjelenést kölcsönöz, amelyet 4 milliméteres, üvegből készült oldalsó panelek egészítenek ki. A levegő felé teljesen nyitott a ház, vagyis a hűtés nagyon hatékony lehet. Előre egyébként három darab 120 milliméteres ventilátort került, felülre szintén. A vízhűtés ugyancsak megoldható. Maga a ház 621 x 285 x 644 milliméteres, ATX, micro-ATX és ITX alaplapokat egyaránt befogad. 

A házépítők csúcshardvereket is választhatnak a konfiguráció megalkotásakor, a ház szinte mindent támogat. Adattárolóból egy 2,5 és egy 3,5 hüvelykes meghajtóval birkózik meg, illetve hét bővítőhely is akad. Az előlapra két USB 3.0 port és audiocsatlakozók kerültek, ugyanakkor az USB-C (3.1) szintén támogatott. 

Az Antec Torque vételára 379 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.