Hirdetés

Itt az AORUS Turbo RTX 2080 Ti



|

A szivárgások után a Gigabyte hivatalosan is bemutatta az új videokártyáját, az AORUS Turbo RTX 2080 Ti-t.

Hirdetés

Nemrég szivárgott ki, hogy új AORUS márkajelzésű GeForce RTX 2080 Ti videokártyán dolgozik a Gigabyte. Most a gyártó hivatalosan is bemutatta a blower típusú hűtőegységgel rendelkező grafikus vezérlőt. 

Hirdetés

A blower típusú hűtő gőzkamrás technológiát és közvetlen érintkezésű megoldást alkalmaz a hatalmas, 754 négyzetmilliméteres TU102-es chip hűtésére. A lapka egyébként alapvetően hatékonyan működik, tehát fokozott zaj- és hőterheléstől nem kell tartani. 

Mit tud az AORUS Turbo RTX 2080 Ti? A GPU alap órajele 1650 MHz, és alapvetően egyéb tekintetben is passzol ahhoz, amit már megszoktunk a GeForce RTX 2080 Ti videokártyáktól. A 11 GB GDDR6-os memória 14 000 MHz-en működik, csatlakozók tekintetében pedig három DisplayPortot, egy HDMI-t és egy USB-C-t kapunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.