Hirdetés

Itt az első Gemini Lake-alapú Shuttle mini PC



|

Passzív hűtéssel dolgozik a Shuttle apró, DL10J mini PC-je.

Hirdetés

A Shuttle ugyan nem vitt magával új számítógépeket a januári CES-re, de ez nem jelenti azt, hogy nem tartogat néhány meglepetést az év elejére. Az Integrated Systems Europe kiállításon, Amszterdamban például megvillantotta az első olyan SFF jellegű mini PC-jét, amely már az Intel egyik Gemini Lake processzorára épít. 

Hirdetés

Ez a gép a Shuttle DL10J, amely teljesen passzív hűtéssel dolgozik. A fém házas PC mérete 190 x 165 x 43 milliméter. 

Az SFF gépbe egy 10 wattos, 2-magos Intel Celeron J4005 processzor került, és maximálisan 8 GB RAM-ot támogat (két SODIMM foglalata van). A kis ház ellenére két adattároló is elfér benne, egy M.2 slot és egy 2,5 hüvelykes férőhely is akad. 

Van a házon továbbá két USB 3.0 port, négy USB 2.0 port, HDMI, DisplayPort, VGA-csatlakozó és két COM port. Nem hiányzik a gigabites Ethernet, a 802.11n-es WiFi és az SD-foglalat sem. A 40 wattos táppal felszerelt DL10J a Windows 10 64 bites változata mellett a Linux rendszerek futtatására is alkalmas. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.