Hirdetés

Itt az MSI Radeon RX 590 Armor



|

Csak most érkezett meg az MSI verziója a Radeon RX 590-ből, de sajnos a vételárát nem tudjuk.

Hirdetés

Az MSI valamiért csak most hozta el a saját verzióját az AMD Radeon RX 590-es videokártyából. Azt nem tudni, hogy mi volt az oka a késlekedésnek. Egyesek szerint úgy ítélhették meg, hogy a korábbi Radeon RX 480-hoz  és Radeon RX 580-hoz képest olyan kevés a különbség, hogy a projektet inkább hátrasorolták. Mások szerint előbb a Radeon RX 580-as készleteket akarták kipucolni. 

Hirdetés

Bármi is legyen az ok, itt van az MSI első Radeon RX 590-es kártyája, méghozzá az Armor széria keretében. Alapvetően két eltérő variáns is van: az Armor és az Armor OC. 

Ez utóbbi 20 MHz-es értékkel fejeli meg azt, amit a sima Armor változat tud. A 12 nm-es, Polaris 30 XT-alapú grafikus vezérlők egy 8-tűs csatlakozóból kapják az energiát. Két DisplayPort, két HDMI és egy DVI csatlakozót kínálnak. Természetesen ezek is dual slotosak. 

Sajnos a konkrét elérhetőségről és árakról nincsenek részletek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.