Hirdetés

Itt az univerzális vezeték nélküli töltő laptopokhoz



|

Az EnergySquare a CES-en mutatta be az újdonságát, ami elvileg egy univerzális vezeték nélküli töltő laptopokhoz.

Hirdetés

Az EnergySquare egy francia startup, ami vezeték nélküli töltésre szakosodott. Néhány éve több mint 94 000 eurót gyűjtött közösségi finanszírozás formájában arra, hogy lehetővé tegye egy apró alkatrésszel a mobilok és táblagépek vezeték nélküli töltését. A cég most a laptopok vezeték nélküli töltését is szeretné megoldani, ezért bemutatta a notebookokhoz való univerzális vezeték nélküli töltőt a CES-en. 

Hirdetés

A laptop aljára egy apró csíkot kell felragasztani, majd bedugni azt a töltőportba. Ezután elég ráhelyezni a gépet az EnergySquare töltőpadjára. 

Az univerzalitáshoz persze sokféle csatlakozó kell, így elsősorban akkor lesz értelme a megoldásnak, ha jobban elterjed a laptopok piacán az USB-C-s töltés. Szintén gondot jelenthet, hogy a gyártó megoldása nem a tömegesen elfogadott Qi szabványt alkalmazza. A cég szerint az ő megközelítésük hatékonyabb és gyorsabb, azonban mindez kompatibilitási problémát vet fel a jelenlegi mobilokkal (hiába tesszük majd rá a töltőpadra azokat). 

A CTA mindezek ellenére innovációs díjjal tüntette ki az új vezeték nélküli töltőt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.