Hirdetés

Itt egy cég, ami örökre leszámolna a VPN-ekkel



|

A VPN-ek legyőzése érdekében a Citrix a felhőn keresztül tette elérhetővé a Remote PC Access szolgáltatását.

Hirdetés

Sok tech cég szeretné mostanában könnyebbé tenni az otthonról történő munkavégzést, tekintettel a világjárványra. A Citrix ezzel egyszerre úgy döntött, örökre leszámolna a VPN-szolgáltatásokkal, ezért a távoli elérésre kitalált eszközét széles körben is elérhetővé teszi a felhőn keresztül. A Remote PC Access nevű szolgáltatás hatékony alternatívát kínál a VPN-ek ellen, a szoftver segítségével saját géppel lehet távolról dolgozni a cég rendszereivel. 

Hirdetés

Az utóbbi időben sok vállalat VPN-t használ, hogy távoli elérést adjon a dolgozóknak otthonról, azonban sokszor hálózati sávszélesség-problémák adódnak, mert a vártnál többen akarnak hozzáférni egyszerre ugyanahhoz a VPN-hez. 

A Citrix a saját ICA protokollját hatékonyabbnak tartja a távoli eléréshez, ezért is döntött úgy, hogy elérhetőbbé teszi azt. A rendszergazdának a Remote PC Access használatához első körben egy kis klienst kell telepíteni a dolgozó otthoni rendszerére, ez már hozzáférést enged számos hálózati szolgáltatáshoz, amit a cég elérhetővé teszi az ICA protokollon keresztül, SSL csatornán. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.