Hirdetés

Itt egy HDMI stick PC, ami tényleg nagyon kompakt lett



|

Mindössze 133 x 46 milliméteres a Minisforum S40.

Hirdetés

A Minisforum S40 egyike azon HDMI stick PC-knek, amelyek nemrég jelentek meg a piacon. Nem ez lesz az első számú választás, ha valaki otthoni számítógépet keres, de azért sok esetben lehet hasznos egy ilyen PC. Alapvetően üzleti felhasználásra a legideálisabb, de azért otthon is bevethető egy-két feladatra, ráadásul igen kompakt is, ha valaki esetleg hordozni szeretné. 

Hirdetés

Az eszköz ugyanis mindössze 133 x 46 milliméteres és 300 grammos. Aktív hűtése van ugyan, de a gyártó szerint csak 30 dBA a zajterhelés. Egy 15 wattos táp jér a géphez, ami USB-C-n keresztül csatlakozik. A borítás alá Intel Celeron N4000 2-magos processzor került, így a stick PC jóval erősebb a rivális megoldásoknál. A többi ilyen termékben általában igen elavult Atom X chip található, nagyságrendekkel rosszabb teljesítménnyel. 

A stick PC-n akad még miniDisplayPort, microSD-foglalat, két USB 3.0 port, 4 GB LPDDR4 RAM, 64 GB eMMC tárhely, Windows 10, 802.11ac-s WiFi és Bluetooth 5.0 is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.