Hirdetés

Itt van az új Threadripper processzorok hivatalos hűtője



|

A Cooler Master Wraith Ripper hűtőegysége kíséri az AMD új Threadripper processzorait.

Hirdetés

A Cooler Master gyártja a második-generációs AMD Ryzen Threadripper chipek hivatalos processzorhűtőjét, és ennek megfelelően be is mutatta azt. A Wraith Ripper egy exkluzív együttműködés keretében született meg, és kifejezetten az új Threadripper processzorokhoz tervezték. 

Hirdetés

A hűtőegység a 250 wattos terheléssel (TDP) is megbirkózik, dupla hűtőbordát használ, hét hőcsővel és a szokásosnál nagyobb talppal. Az aktív hűtést egy 120 milliméteres MasterAir Pro Servo ventilátor biztosítja. 

A Cooler Master szerint a TR4-es foglalatra meglehetősen könnyű a hűtőegység telepítése, ráadásul a memóriamodulok is gond nélkül elférnek mellette. 

Természetesen azért az RGB-s LED-ek sem hiányoznak a hűtőről, és a logó is meg van világítva felül. A világítás módja, színe és sebessége egyaránt testre szabható, de a teljes irányításhoz speciális szoftver is kell.

A Wraith Ripper Európában szeptember 27-től érhető el, 119 eurós vételáron. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.