Hirdetés

Itt vannak a Ryzen processzoros Dell laptopok



|

Bár a Dellt nem nyűgözte le az AMD, azért érkeznek a Ryzen APU-val szerelt Inspiron laptopok.

Hirdetés

Nemrég hallottunk róla, hogy a Dell alapvetően nem hisz abban, hogy az AMD felérhet az Intelhez, még akkor sem, ha van néhány nagyon érdekes megoldása a riválisnak. 

Hirdetés

Mindezek ellenére a Dell nagy csendben piacra dobott néhány új Inspiron laptopot, amelyeknek a különlegessége, hogy az AMD legújabb processzoraira építenek. Összesen négy olyan új Inspiron 17 5000 szériás laptop van, ami Ryzen APU-ra és integrált Vega grafikára alapoz. 

Két-két modellbe kerül az AMD Ryzen 3 2200U és a Ryzen 5 2500U APU. Mindegyik verzió 17,3 hüvelykes, 1080p-s kijelzőt kap, két USB 3.1, egy USB 2.0, egy HDMI 1.4b porttal, valamint SD-foglalattal. 

A belépőt jelentő Ryzen 3-as verziók 8/12 GB RAM-mal és 1 TB-os SATA HDD-vel vihetőek, 680 és 730 dollárért. A Ryzen 5-ös modellek 16 GB RAM-ot és 2 TB-os HDD-t kapnak, 899 és 999 dollárért. A felár a prémium támogatáshoz van. SSD sajnos egyik modellben sem lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.