Hirdetés

Itt vannak a WD nagyszerű külső SSD-i



|

Bemutatkoztak a WD My Passport SSD-meghajtói: több színből lehet válogatni, a kapacitás pedig akár 2 TB is lehet.

Hirdetés

A külső merevlemezek piacán régóta etalon a WD My Passport szériája, a gyártó most pedig bemutatta az új My Passport SSD-meghajtókat is. Ezek a külső meghajtók több eltérő színben lesznek vihetőek, akár 2 TB-os kapacitással is. A dizájn trendi, kompakt fém házat kapunk, gyors, NVMe technológiás adattárolóval, tenyér méretben. A tartalomgyártók számára jó hír, hogy az előző verziókhoz képest akár kétszer gyorsabban lehet mozgatni és szerkeszteni a csúcsminőségű tartalmakat. 

Hirdetés

A WD otthoni, irodai és professzionális használatra is ajánlja ezeket a meghajtókat, amelyekhez megbízható teljesítményt és extravagáns dizájnt garantál. A fém ház egyébként strapabíró is, nem csak stílusos és jó fogású. Szürke, kék, piros és arany színekben egyaránt van belőle. 

A My Passport SSD-kre 5 év korlátozott garancia jár, létezik 500 GB-os és 1 TB-os, ez szürkében már meg is jelent a boltokban elvileg. Hamarosan újabb színek és kapacitások is érkeznek, addig a két első verzió 120 és 190 dollárért vihető a tengerentúlon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.