Hirdetés

Itt vannak az AMD Ryzen 7 2700X mérési eredményei



|

Az AMD legújabb asztali csúcsprocesszora felbukkant a Geekbench mérési adatbázisában.

Hirdetés

Egyre közeledik az AMD második-generációs Ryzen processzorsorozata, és ennek megfelelően egyre több részlet és mérési eredmény szivárog ki az új chipekről. 

Hirdetés

Legutóbb az AMD Ryzen 7 2700X asztali csúcsprocesszor mérési eredményei bukkantak fel a Geekbench adatbázisában. A számok értelemszerűen rávilágítottak, hogy mekkora teljesítménynövekedésre számíthatunk. 

A tesztelt Ryzen 7 2700X CPU 4746 és 24 772 pontokat ért el az egymagos és a többmagos teszteken. Az eredeti csúcsmodell, a Ryzen 7 1800X összehasonlításképp 4249 és 21 978 pontokat szerzett ugyanezeken a méréseken. 

Ez azt jelenti, hogy az alaphelyzetben 100 MHz-es, turbó mellett 350 MHz-es pluszt kínáló Ryzen 7 2700X a mikroarchitektúrát érintő fejlődésekből is profitál, nem csak a megemelt órajelekből. A teszthez egyébként egy ASUS ROG Crosshair VI Hero alaplapot használtak, ami X370-es lapkakészletre alapoz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.