Hirdetés

Itt vannak az Arctic Freezer 34 processzorhűtői



|

Négy modellel érkezett meg a legújabb generáció - az Arctic szerint ideje frissíteni.

Hirdetés

Az Arctic bemutatta a Freezer 34 processzorhűtőit, vagyis a népszerű sorozatból itt a legújabb generáció. Ezúttal a még hatékonyabb hűtésre fókuszált a gyártó. 

Hirdetés

A mostani generáció négy modellt tartogat: a Freezer 34-et a Freezer 34 CO, a Freezer 34 eSports és a Freezer 34 eSports DUO kísérik. Mindegyik a cég saját P-ventilátoraival van felszerelve, alacsony fogyasztást, minőségi csapágyazást és kevesebb vibrációt kínál. Amennyiben a PWM-jel 5 százalék alá esik, akkor bekapcsol a passzív mód. A Freezer 34 akár 18-magos processzorokkal is megbirkózik, az elődökhöz képest pedig 4 Celsius-fokkal hűvösebben tartja a chipeket, 28 dBA zajszint mellett. 

A rögzítésen szintén fejlesztettek, Intel és AMD processzorokat egyaránt támogatnak az újdonságok. A memóriákkal majdnem minden esetben kompatibilisek. A Freezer 34 CO pedig annyiban több, hogy folyamatos működésre tervezett csapágyazást kapott. 

Az eSports modellekbe erősebb, 120 milliméteres BioniX P-ventilátorok kerültek, és négy színben léteznek. A DUO modellen persze két légkavaró van. A Freezer 34 és a Freezer 34 eSports DUO már kaphatóak, 29 fonttól lehet beszerezni ezeket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.