Hirdetés

Itt vannak az első részletek a Ryzen 5 2600-ról



|

Egy ASUS ROG Crosshair VII Hero alaplapon tesztelték a második-generációs Ryzen processzort.

Hirdetés

A SiSoftware hardveres adatbázisa rengeteg érdekességet rejt még be sem jelentett hardverekről, de ezeket nem mindig könnyű felkutatni. Szerencsére most előkerült az AMD közelgő Ryzen 5 2600-as processzora, és az első információk róla. 

Hirdetés

Ezek alapján az elődhöz hasonlóan ez is egy 6-magos, 12-szálas, 65 wattos processzor lesz. Az új modell ellenben már gyorsabb lesz, a plusz 200 MHz-nek hála 3,4 GHz-es órajelet kínál majd. 

Az L2 cache mérete 6 x 512 KB, az L3 cache mérete 2 x 8 MB. Mivel egyelőre mérnöki mintát teszteltek, ezért kár lenne biztosra venni, hogy a végleges chip is pont ezt tudja majd. 

A CPU-t egyébként a bejegyzés szerint egy ASUS ROG Crosshair VII Hero alaplapon tesztelték, ami már az AMD X470-es lapkakészletére építkezett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.