Hirdetés

Izmos munkaállomást villantott az ASUS



|

Bemutatta a W480-as munkaállomás-sorozatát az ASUS, ennek keretében új alaplap és új munkaállomás is érkezett.

Hirdetés

Az ASUS bemutatta az első Intel W480-as lapkakészletre építő, munkaállomásokba szánt alaplapját, az ASUS Pro WS W480-ACE-t. Ez az Intel tizedik-generációs Core processzorait és az új Xeon W-1200-as CPU-kat támogatja, ideális választás kisebb és közepes cégenek, tartalomgyártóknak, ha erős munkagépeket raknának össze, de azért még nem HEDT-magasságokban. A professzionális teljesítményről akár 128 GB ECC memória is gondoskodhat, a gépházak hátulján pedig két Thunderbolt 3 port is található. Ezek mindegyike akár 20Gbps-re képes, és támogatják az egyenként akár 6 eszköz láncba fűzött csatlakoztatását, valamint a DisplayPort 1.4 videószabványt. Négy USB 3.2 Gen2 Type-A csatlakozó (10Gbps) és két USB 3.2 Gen1 Type-A port (5Gbps) egészíti ki a kínálatot.

Hirdetés

Az ASUS nem csak munkaállomásokba szánt új alaplappal jelentkezett, hanem erre épülő izmos gépet is bemutatott. Ez az ASUS Pro E500 G6, amelyet főleg komplex tervezői, modellezési és analitikai feladatokra ajánlanak.  Intel Xeon W-1200 processzorra épül, itt is támogatott a 128 GB EEC memória, van dupla Ethernet port, beférnek akár Quadro RTX vagy Radeon Pro grafikus vezérlők is. A gyors tárhelyhez két M.2-es foglalat is van NVMe PCIe M.2-es SSD-knek. 

A fentiekkel együtt jelentették be, hogy az ASUS Control Center Express monitorozó és menedzsment szoftver már a gyártó 100 alaplapjával kompatibilis. Percek alatt telepíthető, és okos vezérlőpultokkal testre szabható. Olyan nézet is van benne, ahol a rendszergazdák átláthatják a cég összes eszközét és valós időben kezelhetik azokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.