Hirdetés

Visszük majd a GeForce RTX 2060-at, mint a cukrot



|

RTX a tömegeknek: ez lehet a GeForce RTX 2060, amit az NVIDIA elvileg január közepén dobhat piacra.

Hirdetés

Az NVIDIA nemrég nagyon szorult helyzetbe került, hiszen a piaci értékének felét elvesztette a tőzsdén, ráadásul az egyik legnagyobb befektetője is kiszállna a cégből. A vállalatra tehát ráférne valami jó hír, mondjuk egy slágertermék. Vajon a GeForce RTX 2060 lesz az? 

Hirdetés

Az NVIDIA január közepén tervezi piacra dobni a GeForce RTX 2060-at, ami az RTX lehet a tömegeknek. Andreas Schilling az érkezés időpontja mellett azt is megerősítette, hogy az új videokártya 6 GB GDDR6 memóriát kap majd. 

Sajnos a GPU-ról további specifikációkat nem közölt. Korábbi szivárgások szerint az RTX 2060 a 12 nm-es TU106-os lapkára épít majd, 1920 CUDA maggal, 120 TMU-val, 48 ROP-egységgel, 192 bites GDDR6-os memóriabusszal. 14 Gbps mellett ez 336 GB per másodperces memória-sávszélességet jelent. Az RTX 2060 telitalálat lehet azoknak a gamereknek, akik 1080p-ben vagy 1440p-ben játszanak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.