Hirdetés

Játékosoknak készült az ASUS legújabb ROG szériás alaplapja



|

LGA1200-as Intel processzorokat fogad be a gamereknek szánt ASUS ROG Strix B460-H Gaming alaplap.

Hirdetés

Az ASUS bemutatta a ROG Strix B460-H Gaming névre hallgató új alaplapját, amely az Intel középkategóriás, B460-as lapkakészletére építve támogatja a tizedik generációs Comet Lake platformban felvonuló Core processzorokat. Vagyis LGA1200-as foglalat került az alaplapra, amely a platform minden jellemzőjét biztosítja, Intel-alapú Ethernet csatlakozással és prémium SupremeFX audióval együtt. 

Hirdetés

Az új alaplapot 8-fázisú VRM jellemzi, az energiát egy 8-tűs EPS csatlakozóból kapja. A dizájn a ROG Strix szériától megszokott, piros ROG logó is akad, így tökéletesen illeszkedik a márkanévhez az új termék. 

Az LGA1200-as foglalat mellett találunk rajta négy DDR4-es foglalatot, amelyek 128 GB DDR4-2933-as memóriát tudnak befogadni. A megerősített PCI-Express 3.0 x16 slot mellett helyet kapott még két M.2 NVMe foglalat, valamint M.2 E-key slot is, továbbá hat SATA port. Az 1 GbE hálózati kapcsolatért Intel i219-V kontroller felel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.