Hirdetés

Játékosoknak tervezte a Samsung a Space Gaming Monitort



|

Tulajdonképpen három monitort is magával vitt az idei gamescomra a Samsung.

Hirdetés

A Samsung egyenesen három monitort is magával vitt a 2019-es gamescomra. Ebből kettőt igazából már ismertünk, az ultraszéles CRG9 még a CES-en debütált, a villámgyors CRG5 pedig az E3-on. A harmadik az új Space Gaming Monitor, ami hivatalosan is bemutatkozott, és játékosoknak készült. 

Hirdetés

32 hüvelykes, 1440p felbontású és 144 Hz-es frissítési rátával dolgozó panelt használ a Samsung, és az AMD FreeSyncet is támogatja.

A 144 Hz-es monitorok egyre zsúfoltabb mezőnyében a Space Gaming Monitor a helytakarékos dizájnnal igyekszik felhívni magára a figyelmet, ennek hála a falhoz is hozzá lehet tolni a képernyőt. 

A könnyebb kábelkezelés érdekében a tápkábel és a HDMI kábel is könnyedén elrejthető. A képernyő három oldaláról a Samsung szinte teljes mértékben leborotválta a kávát, vagyis tényleg a lehető legkevesebb helyet foglalja az asztalon a negyedik negyedévben megjelenő Space Gaming Monitor. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.