Hirdetés

Játékra is beválhat az LG legújabb 4K-s monitora



|

Professzionális felhasználóknak és gamereknek is ideális a 4K-s, FreeSny-képes 32UN650-W monitor az LG-től.

Hirdetés

Az LG nemrég mutatta be a 32UN650-W modellszámú monitorát, amely 32 hüvelykes, HDR10-es panelt kapott, AMD FreeSync-támogatással. Az LG szerint ez a 4K-s felbontású, IPS-paneles monitor a DCI-P3 95 százalékát képes lefedni, így ideális választás a kreatív, professzionális felhasználók számára. Érdekes módon azonban a gamereknek is igyekeztek néhány funkcióval kedvezni. Ott van mindjárt a FreeSync, ami az akadozásmentes játékmenetet garantálja, ami fontos, hiszen a GeForce RTX 2080 Ti-nek is meggyűlhet a baj a 4K@60-as beállítás mellett. 

Hirdetés

A HDR10 remek multimédiás tartalomfogyasztási lehetőségeket garantál, a panel pedig ugyan 60 Hz-es, de a kísérletező kedvűek a DisplayPort 1.4 révén akár többet is kihozhatnak belőle. Az 5 milliszekundumos válaszidőtől ugyanakkor nem szabad csodát várni. 

Konkrét vételárat egyelőre még nem közölt az LG, ugyanakkor a szakértők szerint inkább a professzionális felhasználóknak szánja produktív feladatokhoz a monitort, mintsem a játékosoknak (számukra ez inkább csak alternatíva). Vagyis végső soron nem lesz annyira olcsó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.