Hirdetés

Jó áron jön az új Chuwi Lapbook



|

349 dollárért lesz vihető a 12,3 hüvelykes laptop, 2736 x 1824-es felbontással és 6 GB RAM-mal.

Hirdetés

Májusban, 349 dolláros árcédulával érkezik meg az új Chuwi Lapbook 12.3, amely egy Windowst futtató laptop. 

Hirdetés

Ezért az árért egy 12,3 hüvelykes, 2736 x 1824 képpontos felbontású kijelzőt ad, továbbá 6 GB RAM-ot. Képernyőben hasonló a Microsoft Surface Pro 4-hez, de árban annak a felét jelenti. 

A gépben 802.11ac-s WiFi, Bluetooth 4.2, USB 3.0 és USB 2.0, miniHDMI és microSD-slot is található. Sajnos a tárhely csak egy 64 GB-os eMMC flash tároló, de szerencsére van egy szabad M.2 slot, amivel bárki hozzáadhat a géphez egy SSD-t. 

A notebookban az Intel Celeron N3450-es Apollo Lake processzor ketyeg, Intel HD grafikus vezérléssel. Ez elég a kijelzőhöz, de teljesítményben értelemszerűen kilométerekre van a Surface Pro 4-től. 

A Chuwi ígérete szerint teljesen fém házat kapunk, a Windows 10 mellett pedig az Ubuntu Linux operációs rendszer is támogatott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.