Hirdetés

Jó áron támad a 2019-es Xiaomi Mi Notebook Air



|

Kínában már 536 dollárnak megfelelő összegért előrendelhető a legújabb Xiaomi Mi Notebook Air.

Hirdetés

A Xiaomi frissítette a könnyű és lapos laptopjainak a kínálatát, megérkezett a 2019-es Mi Notebook Air. 12,5 hüvelykes, full HD-s kijelzőt kapott, vékony kávával (csupán 5,71 milliméter), a billentyűzet háttérvilágított, az árcédulára ezúttal is igen kedvező összeget írtak. 

Hirdetés

Kínában már előrendelhető az új notebook, az alapmodellért 536 dollárnak megfelelő összeget kell fizetni. A motorháztető alatt az Intel nyolcadik-generációs Core processzora bújik meg, a Harman Kardon audiorendszer pedig DTS térhangzást is támogat. Még jobb, hogy az akku támogatja a gyorstöltést, így 35 perc alatt 0-ról 50 százalékra tankolható fel az akkumulátor. 

Az alapkonfigurációba Intel Core m3-8100Y CPU került, 4 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel. 596 dollárnak megfelelő összegért már 256 GB tárhely jár, 640-ért pedig Core i5-8250U processzorra erősít a csúcsmodell. Sajnos 8 GB RAM-mal egyik sem kérhető. 

A Xiaomi laptopjai a kereskedőknek hála a nyugati piacokra és még Amerikába is eljutnak, de beszerzési forrástól függően előfordulhat, hogy a gépen kínai nyelvű Windows van előretelepítve. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.