Hirdetés

Jó árral támadnak az AMD új Athlon processzorai



|

Az Athlon 200 GE után itt van az Athlon 220GE és 240GE, magasabb órajelekkel, de még kedvező árral.

Hirdetés

Az AMD Athlon márkaneve elképesztően hosszú ideje van velünk, ami a fogyasztói processzorok piacát illeti. Most két új Athlon sorozatú chippel frissített a gyártó, amelyek a már kiadott Athlon 200GE-hez csatlakoznak. 

Hirdetés

Az új modellek magasabb órajeleket, és így jobb teljesítményt is garantálnak. Ennek ellenére a TDP maradt 35 watt, mint a gyengébb modellnél.

 

Az Athlon 220GE és az Athlon 240GE egyaránt 2-magos, 4-szálas chipek, mint az Athlon 200GE. Az órajelet azonban 3,2 GHz-ről 3,4 és 3,5 GHz-re emelte az AMD. Természetesen ez valamivel magasabb vételárakat is vont magával. Míg az alapmodell csak 55 dollárba kerül, addig a 220GE 65 dollárért lesz vihető, a 240GE pedig 75 dollárért szerezhető be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.