Hirdetés

Jó hírünk van az ingyenes Google Meet felhasználóknak



|

A Google ismét elhalasztotta a korlátozás életbe léptetését, még hónapokig cseveghetünk korlátlanul.

Hirdetés

A koronavírus miatt bevezetett korlátozások elhozták a videokonferencia-appok virágkorát, hiszen a pandémia kitörése óta soha nem látott méretű igény mutatkozik a Zoom, a Microsoft Teams és a Hangouts-utódként pozicionált Google Meet iránt is.

Az utóbbit tavaly áprilisban tette ingyenessé a keresőóriás, azzal a kitétellel, hogy 2020. októberétől csak a fizetős felhasználók bonyolíthatnak vele 60 percnél hosszabb hívásokat. A határidőt viszont az ősszel mégis eltörölték, ekkor a korlátozás bevezetésének új céldátuma  2021 áprilisa lett.

Hirdetés

A vírushelyzet azonban azóta sem lett sokkal rózsásabb, ezért a Google immáron másodszor is bejelentette a türelmi időszak meghosszabbítását. A cég a Twitteren közölte a döntést, jelen állás szerint június 30-ig tart majd a kegyelmi állapot.

Ezzel pusztán annyi megkötés maradt, hogy a hívások időtartama nem haladhatja meg a 24 órát, ami inkább csak elméleti korlát, hiszen valószínűleg nem sok felhasználó részéről lenne igény az ilyesmire.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.