Hirdetés

Jöhetnek az Alienware márkájú hardverkomponensek



|

Meghódítaná a gamerek szívét az Alienware: jöhetnek az Alienware márkájú memóriák, házak, videokártyák és alaplapok.

Hirdetés

Az Alienware nevéről régóta az egyedileg összerakott PC-k és laptopok jutnak eszünkbe, azok, amelyek kifejezetten gamereknek szólnak. Általában nagyon stílusos dizájnt kapnak, és olyan csomagot adnak, amit sehol máshol nem találunk meg. A jelek szerint azonban az Alienware szeretné jobban meghódítani a játékosok szívét. 

Hirdetés

Éppen ezért a márka hamarosan a hardverkomponensek piacán is megjelenik. Mostanában egyre több a gamermárka, és mivel az Alienware már egy ismert néz, ezért még felkapottabbá válhat, ha Alienware márkájú hardverelemek is megjelennek a boltok polcain. Vagyis memóriák, alaplapok, videokártyák és számítógépházak. 

Természetesen az Alienware-nek óvatosnak kell lennie. A márkát már most is jól ismerik, a jelenlegi kialakult kép annak köszönhető, hogy minden évben rengeteg pénzt költöttek kutatás-fejlesztésre. Frank Azor, a Dell XPS igazgatója elmondta, hogy az ismeretlen piacra történő belépést alaposan mérlegelni kell a befektetések, kockázatok és nyereségek szempontjából. Az pedig kizárt, hogy az Alienware márkanevet más gyártók termékeire átmatricázásként rápakolnák. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.