Hirdetés

Jöhetnek az összecsukható könyvolvasók



|

Az E Ink bemutatott egy 10,2 hüvelykes képernyőt, ami összecsukható.

Hirdetés

Az E Ink nevét az elektronikus papír kijelzőkről ismerhetjük, amelyek többek között az Amazon könyvolvasóiban kapnak helyet. A cég persze kereskedelmi és ipari környezetbe is gyárt képernyőket. 

Hirdetés

Az E Ink legújabb kijelzője azonban a szokásosnál is érdekesebb. Bár monokróm, a 10,2 hüvelykes panelt össze lehet hajtani, mint egy igazi könyvet. 

Konkrét termék egyelőre nem épít rá, de a cég kész a sorozatgyártásra. A Carta Mobius kijelző hüvelykenként 220 képpontot kínál, üveg helyett műanyagra épít, és félbe lehet hajtani. 

Vannak továbbá új Prism kijelzők is, amelyek két színt kombinálnak, és elsősorban kereskedelmi területeken találkozunk majd velük. Fekete-fehér helyett ezek például fekete-kék színben pompáznak. A statikus képet úgy tudják megjeleníteni korlátlan időn át, hogy energiát nem fogyasztanak, háttérvilágításra pedig közvetlen napfényben sincs szükségük. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.