Hirdetés

Jól odacsapott az Apple-nek az MSI



|

Az MSI nyomatékosan felhívta rá a figyelmet, hogy míg az Apple 999 dollárért ad egy monitortalpat, addig náluk 1299 dollárért 34 hüvelykes, 5K-s monitort kapnak a vevők.

Hirdetés

Kétségtelen, hogy az Apple általában fantasztikus termékeket dob piacra, azonban az utóbbi években annyira elszállt azok árazásával, hogy emiatt rendszeresen kritizálják nem csak a felhasználók, de a rivális gyártók is. Sokak szerint az iPhone készülékek vételára sem elfogadható, azonban a 999 dolláros Apple monitortalp mindent felülmúlt nemrég. 

Hirdetés

Mindezt remek marketinglehetőségnek látta az MSI ausztrál leányvállalata, amely nyomatékosan fel is hívta a figyelmet arra, hogy míg az Apple 999 dollárért egy monitortalpat ad, addig az MSI Prestige PS341WU egy HDR600-as minősítéssel rendelkező, 34 hüvelykes, 5K-s monitor, aminek a vételára 1299 dollár, talppal együtt. 

Az MSI akciója persze csak olaj volt a tűzre a kritikusok szemében, pedig a médiában több helyen felhívták rá a figyelmet, hogy a talp nevetséges ára ellenére az Apple monitora tulajdonképpen remek ajánlat, és ár-érték arányban is szupernek minősül a maga kategóriájában. 

Az MSI egyébként azután, hogy évekig megelégedett a gamerpiaccal, az utóbbi időben egyre terjeszkedik, és a digitális tartalomgyártóknak, valamint a professzionális felhasználóknak is kedvezne, például a W szériás mobil munkaállomásaival és a színhelyes monitoraival. A Prestige széria többek között pont azoknak szól, akik munkához MacBook Pro vagy iMac gépeket használnának. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.