Hirdetés

Jön a Chuwi erős hibrid táblagépe



|

A 13,3 hüvelykes CoreBookba Intel Core M3-as Kaby Lake CPU, 6 GB RAM és 128 GB-os tárhely kerül - már 459 dollárért foglalható.

Hirdetés

A Chuwi már korábban megvillantotta a 13,3 hüvelykes táblagépét, amely igen izmos hardvereket kap. Most azonban az Indiegogón is elérhetővé vált egy közösségi finanszírozású kampány, amelynek keretében már 459 dollárért lehet foglalni belőle. 499-ért pedig lecsatolható billentyűzet és aktív toll is jár mellé. 

Hirdetés

A hibrid táblagép laptopként is használható, benne Intel Core M3-as Kaby Lake processzor, 6 GB RAM és 128 GB tárhely található. 

Bár az effajta közösségi finanszírozású projektek általában a kukában végzik, a Chuwi már működő gyártó, amely ezzel csak hírverést szeretett volna csapni. Pénz nem volt szükséges a hibridhez, éppen ezért a beállított összeg is alacsony. 

A full HD-s érintőkijelző mellett van ujjlenyomat-olvasó, a digitális toll pedig 1024-szintű nyomásérzékenységet kínál. A CoreBook alumínium házat kapott, passzív hűtéssel, 315 x 211 x 8,5 milliméteres méretekkel. 

A 37 Wh-s akku mellett akad microUSB és USB-C (3.0) port, 802.11ac-s WiFi, Bluetooth 4.0, sztereó hangszórók, jackcsatlakozó, microSDXC-slot, előlapi és hátlapi kamera. A CoreBook nem titkoltan az Apple iPad Pro ellenfele szeretne lenni. 

A Chuwi CoreBook a kampányban foglalókhoz márciusban jut majd el, a végleges ára pedig 599/679 dollár lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.