Hirdetés

Jön a Google első Chrome OS-alapú táblagépe



|

Október 9-én, a Pixel 3 és a Pixel 3 XL okostelefonok mellett debütálhat a Google Pixelbook Nocturne.

Hirdetés

A Google október 9-én tartja az idei nagy hardveres rendezvényét, amelyek többek között a Pixel 3 és a Pixel 3 XL okostelefonok, valamint a Google Home Hub okoskijelző is bemutatkozik. 

Hirdetés

Pixel Watch okosóra biztosan nem lesz, azonban a pletykák szerint Chrome OS-re építő eszközök igen. Az egyik Nocturne kódné alatt fut, és úgy tűnik, hogy ez lesz a Google első Chrome OS-alapú táblagépe. Valószínűleg billentyűzet is lesz hozzá. 

Az About Chromebooks már képeket is talált a készülékről, amely a jelek szerint USB-C portokat kap, süllyesztett ujjlenyomat-olvasóval. 

Sajnos a processzorról és az egyéb specifikációkról még nincs hír, de a kódok alapján úgy tűnik, hogy SD-foglalat nem lesz majd a táblagépben. Szerencsére túl sokat már nem kell várnunk a bemutatóig. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.