Hirdetés

Jön a Lenovo lecsatolható billentyűzetes Yoga hibridje



|

Tizedik-generációs Core i7-es CPU-t és 13 hüvelykes 2K-s kijelzőt rejt magában a levehető billentyűzetes Lenovo Yoga Duet 7i.

Hirdetés

A Lenovo bemutatta az első olyan Yoga PC-jét, amely leválasztható billentyűzetet kapott. A dizájn egyértelmű utalás arra, hogy a Microsoft Surface Pro 7 ellenfelének szánja az eszközt a gyártó. Ennek megfelelően tizedik-generációs Intel Core i7-es processzorokból lehet választani hozzá, 13 hüvelykes, 2048 x 1080-as érintőképernyő mellett. Az üzemidő akár 10,8 óra is lehet Windows 10-zel, illetve támogatottak a digitális tollak (Lenovo E-Color Pen).

Hirdetés

Az IR-kamerának köszönhetően adott a Windows Hello-támogatás, akad beépített támasz, 16 GB RAM és akár 1 TB-os is lehet az SSD a WiFi 6- és opcionálisan LTE-képes gépben. Júniusban már vihető is, 1199 eurótól fölfelé. 

A Surface Go 2 ellen pedig az IdeaPad Duet 3i érkezik, 10,3 hüvelykes, full HD-s kijelzővel, 0,86 kilós csomagban, Pentium CPU-val, 8 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel (maximum), 7 órás üzemidővel. Ezen modell legolcsóbb változata júliusban, 429 eurós áron lesz kapható, a 10,3 hüvelykes, Alexa-képes Smart Tab M10 FHD Plus tablet pedig már most, 229 euróért.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.