Hirdetés

Jön az első Honor laptop



|

A Honor MagicBookkal bővíti a laptopkínálatát a Huawei - április 19-én debütál az újdonság.

Hirdetés

Bár a Huawei Amerikában továbbra sem tudta megvetni a lábát, ennek ellenére a világ harmadik legnagyobb okostelefon-gyártója. A csúcskategóriás okostelefonok mellett persze olcsóbbakat is kínál, többek között a Honor márkanév alatt. 

Hirdetés

A Honor 10-et már sokan várják, április 19-én mutatkozik be hivatalosan. Nem lesz azonban egyedül: jön az első Honor laptop is. 

Kínai források szerint az új notebook neve Honor MagicBook lesz. Sajnos ennél több egyelőre nem szivárgott ki. A Honor április 1-jén közzétett egy képet egy laptopról, de továbbra sem tudni, hogy ez csak tréfa volt, vagy valós terméket látunk a képen. 

A Huawei a saját márkaneve alatt már több MateBook laptopot is kínál a piacon. A legutóbbi a MateBook X Pro, 3000 x 2000-es kijelzővel, vékony kerettel és egy billentyűzetben elbújó kamerával. Valószínű, hogy a Honor MagicBook kölcsönöz majd néhány dolgot ettől a modelltől, és egyben sokkal olcsóbb is lesz. A MateBook X Pro indulóára 1499 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.