Hirdetés

Jönnek a 8-magos Intel mini PC-k



|

Kiszivárgott az Intel menetrendje, ezek alapján pedig közelednek a 8-magos NUC mini PC-k.

Hirdetés

Az Intel NUC gépek olyan apró asztali PC-k, amelyek általában laptopszintű processzorokat kínálnak. Mivel azonban a notebookokba kerülő CPU-k egyre erősebbek, ezért a NUC jellegű megoldások is. 

Hirdetés

A Hades Canyon az Intel Kaby Lake-G chipekkel, AMD grafikával közel sem volt gyenge, most azonban újabb modellekre számíthatunk. A következő egy-két évben már 45 wattos processzorral szerelt modellek érkeznek. Akár 8-magos, 16-szálas CPU is kerülhet ezekbe az apró gépekbe. 

Mindez az Intel nemrég kiszivárgott menetrendjéből derült ki. Ezek alapján 2019 elején jönnek az Islay Canyon NUC-k, 15 wattos, 4-magos Whiskey Lake-U chipekkel és AMD Radeon 540X grafikával. 

2019 későbbi részében debütálnak a Frost Canyon NUC-k, 25 wattos, 4-magos Comet Lake-U chipekkel és Intel UHD grafikával. 2019 végén, 2020 elején aztán befutnak a Ghost Canyon NUC-k, 45 wattos, 4-, 6- és 8-magos Coffee Lake-H chipekkel és Intel UHD grafikával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.