Hirdetés

Jönnek az első QLED-kijelzős Samsung laptopok



|

2020 elején futnak majd be a Samsung QLED-kijelzős Galaxy Book Flex és Ion laptopjai.

Hirdetés

A Samsung nemrég két lapos és könnyű átalakítható laptopot is bemutatott, amelyek a jövő év elején jelennek meg a piacon. 

Hirdetés

A Galaxy Book Flex egy átalakítható laptop, a Galaxy Book Ion pedig kagylódizájnt kapott. Ezek lesznek az első laptopok, amelyekbe a Samsung új QLED-kijelzői kerülnek. Vagyis mélyebb feketéket, szélesebb színtartományt, kisebb fogyasztást és jobb kültéri láthatóságot kapunk. 

A notebookok 13,3 vagy 15,6 hüvelykes méretben, 1080p-s kijelzővel, tizedik-generációs Intel Core processzorokkal lesznek elérhetőek (a nagyobb változathoz GeForce MX250 is kérhető lesz). A fordított vezeték nélküli töltést mindkettő támogatja, így az érintőpadon keresztül mobil vagy fülhallgató is tölthető. 

A Galaxy Book Flex alumínium házat, 360 fokos zsanérokat és S Toll-támogatást is ad. Az Ice Lake CPU Iris Plus grafikát ígér, az akku 69,7 Wh-s, akad két Thunderbolt 3 port, USB-C, jackcsatlakozó, maximum pedig 1 TB-os PCIe NVMe SSD és 16 GB LPDDR4X RAM támogatottak. Ujjlenyomat-olvasó, microSD-foglalat, 720p-s webkamera és sztereó AKG hangszórók is akadnak. 

A Galaxy Book Ion kevésbé sokoldalú, ráadásul csak Comet Lake CPU-val lesz elérhető. A RAM viszont fejleszthető, a gép könnyebb, a 15,6 hüvelykes pedig egy második SSD-t is támogat. Ezen van további két USB 3.0 és egy HDMI port is. 

Az sajnos valószínűtlen, hogy hazánkban is megjelennek ezek a modellek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.