Hirdetés

Egy rózsaszín nyúlra hasonlít a Jonsbo új gépháza



|

A MOD4 a Jonsbo új, nyitott számítógépháza, ami nem csak színválasztása miatt lett érdekes.

Hirdetés

A kínai Jonsbo a napokban mutatta be a legújabb számítógépházát, amely a MOD4 nevet kapta. Ez egy nyitott kialakítású gépház, és kicsit már a tavaszt idézi. Vagy mondjuk úgy, hogy egy pár száz évvel későbbi tavaszt.

Hirdetés

Miként jön ide egy évszak? A legtöbb ember azt mondja, hogy nem csak a nyitott kialakítás miatt gondol erre, hanem az élénk rózsaszín árnyalat miatt is, ami az egyedi dizájnnal párosítva éppen olyan, mint egy színes nyúl. Vagy egy nyúldroid a 2200-as évekből.

A ház egyébként alumíniumot és üveg paneleket használ, a visszafogottabb külsőt keresők számára két eltérő szürkében is elérhető lesz, de fehér is létezik. Szóval a nyitóképen látható árnyalat helyett vehetjük a fenti fotón szereplő, színben óvatosabb verziót is, ez már inkább valamilyen sci-fi katonai szerkezetet idéz.

A 249 x 564 x 477 milliméteres gépház 9 kilogrammos, főként az üveglapok miatt. Belül egy ATX-es alaplap fér el, vízhűtésnek is akad hely, videokártyából maximum 320 milliméteres választható. A processzorhűtő 165 milliméter magas lehet. És persze jöhetnek a kommentek, hogy kinek tetszik a kialakítás, és igen, már látjuk is azokat a hozzászólásokat, amelyek szerint a nyitott gépház az ördög műve, mert úgyis telemegy porral.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.