Hirdetés

Jóval drágábbak lehetnek a vártnál az AMD Navi videokártyák



|

Sokan azt várták, hogy az AMD újdonságai árban alávágnak az NVIDIA Turing-alapú kártyáinak, de úgy tűnik, hogy nem ez lesz a helyzet.

Hirdetés

A jelentések szerint az AMD egyik partnerének, a Sapphire-nak az egyik képviselője nemrég arról árulkodott, hogy mennyibe kerül majd két hamarosan megjelenő Navi-alapú videokártya. 

Hirdetés

A Navi Pro változat állítólag az NVIDIA GeForce RTX 2060 ellen száll ringbe (elvileg ez a Radeon RX 3070 lehet), 399 dolláros áron. A Navi XT (Radeon RX 3080) eközben a GeForce RTX 2070-et célozza meg, 499 dolláros áron. 

Ha mindez igaznak bizonyul, akkor nagy és kellemetlen meglepetésben van része az AMD-rajongóknak. A legtöbben arra számítottak ugyanis, hogy a Navi videokártyák sokkal olcsóbbak lesznek az NVIDIA Turing-alapú megoldásainál. A fentebb említett összegek azonban inkább igazodnak azokhoz, vagy még magasabbak is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.