Hirdetés

Jövő februárig nem számíthatunk új AMD videokártyákra



|

Legalábbis az ASRock nemrég kiszivárgott ütemterve szerint nem jön új AMD grafikus vezérlő.

Hirdetés

A Japánban tartott XFastest Network eseményen az ASRock bemutatott néhány olyan diát, amely a jövő februárig érvényes ütemtervét ábrázolta a videokártyákkal kapcsolatban. 

Hirdetés

Ezek érdekes információkról árulkodtak. MK2 kódnévvel érkezik most augusztusban például egyes videokártyák felújított változata, jelen esetben a Radeon RX 570-ről és az RX 580-ról van szó. Az ASRock RX Vega verziós grafikus vezérlői nem kapnak effajta frissítést. 

A bemutatott anyagok ugyanakkor azt is elárulják, hogy az ASRock a jövőben az AMD kizárólagos partnere marad. GeForce videokártyáról egyszer sem beszéltek. Az is világos, hogy az ASRock kínálatában egyetlen új AMD videokártya sem lesz jövő februárig. A tippek szerint ez arra utal, hogy az AMD sem mutat be újdonságot a piacon. 

Tegyük azért hozzá, hogy az AMD nem nézne jó szemmel az ASRockra, ha az idő előtt leleplezne egy Radeon RX 600-as szériát vagy más AMD terméket. Ha pedig esetlegesen az NVIDIA-val is megállapodott volna az ASRock, azt sem akarná idő előtt elárulni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.