Hirdetés

Jövőre jön az összehajtható kijelzős Lenovo notebook



|

Még a mobilokon is alig indult be az új őrület, de 2020. második negyedévében már jöhet az összehajtható kijelzős Thinkpad X1 laptop is.

Hirdetés

A Lenovo idén májusban villantotta meg az összehajtható kijelzős Thinkpad X1 laptopját, azonban a megjelenésével kapcsolatban nem sok minden volt biztos. Az effajta eszközök elég sérülékenyek, mint a Samsung Galaxy Fold példája mutatta, a technológia nem igazán áll készen arra, hogy széles körben elterjedjen. 

Hirdetés

Mivel a fogyasztók magas minőségi szintekhez szoktak, főleg a több ezer dolláros árkategóriában, ezért a Lenovo extra időt fordít az összehajtható laptop fejlesztésére. Lemaradni sem szeretne viszont, ezért mindenképp megelőzné a Thinkpad X1 laptoppal a Microsoft Surface Duót. 

A Lenovo Barcelonában nemrég ismét megmutatta a 13,3 hüvelykes, összehajtható OLED-kijelzős laptopját. Ott azt állította a működésért felelős igazgató, Gianfranco Lanci, hogy már a jövő év második negyedévében elkezdik leszállítani a piacra a laptopot. Így hónapokkal előzhetik meg a Microsoft termékét. 

A gyártó szerint a hardver kész, de bizonyos dolgokon még javítanak, főleg a szoftveren. Emellett pedig a Microsoftra várnak, hogy befejezze a Windows 10X munkálatait. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.