Hirdetés

Július végén jön a GeForce GTX 1080 utódja



|

Júliusban debütál a Founders Edition, aztán a nyár végén érkeznek az egyedi megoldások is.

Hirdetés

Az NVIDIA a jelentések szerint az utolsó simításokat végzi azon a GPU-n, ami már a következő-generációs architektúrájára (azt egyelőre senki sem tudja, hogy melyikre) épül. Ez július végén mutatkozhat be, és ekkor jelenik majd meg a referenciadizájnt kínáló Founders Edition is. 

Hirdetés

Ezt követően augusztusban és szeptemberben debütálnak majd az egyedi megoldások, értelemszerűen a partnergyártók munkájának hála. Maga a szóban forgó chip a GP104-et hivatott leváltani, azt, amelyik a GeForce GTX 1080-ban és GeForce GTX 1070-ben is helyet kapott. 

A pletykák szerint egyébként mégis a Turing név mellett dönthet az NVIDIA. A Turing viszont nem az architektúra vagy a lapka neve lesz, hanem az SKU-t hívják majd így. Ez egyébként GeForce GTX 1180 vagy GTX 2080 is lehet. 

A kínálat egészen a GeForce GTX 680 óta így frissül, és most sem lesz másképp. Az új csúcskategóriás videokártya a GeForce GTX 1080-at váltja le, és gyorsabb lesz, mint a GeForce GTX 1080 Ti. Később pedig jön majd a GeForce GTX 1080 Ti utódja is, már nagyobb chippel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.