Hirdetés

Kaby Lake G-alapú Chromebookot fejleszthet a Google



|

A Kidd kódnéven fejlesztett Chromebook lehet az első, amelybe 4-magos Kaby Lake-G chip kerül, AMD Radeon Vega grafikával.

Hirdetés

Egyre csak nő a Chromebookok népszerűsége, és egyre több az érdekes modell is. Az Acer nemrég állt elő az első átalakítható Chromebookkal, és az üzleti felhasználók már több prémium modellből is válogathatnak. 

Hirdetés

Nem szeretne lemaradni a Google sem, és a jelek szerint Kidd kódnéven fejleszti az első olyan Chromebookot, amibe már 4-magos Kaby Lake-G chip kerül, AMD Radeon Vega grafikával. 

A Google ezek alapján öt processzorból választhat, ugyanis a Kaby Lake-G széria jelenleg az alábbi verziókból áll össze: Intel Core i5-8305G, Core i7-8705G, Core i7-8706G, Core i7-8709G és Core i7-8809G. Azt nem tudni, hogy a Kiddbe 65 vagy 100 wattos kiadás kerülne-e. 

A legutóbbi Chrome OS-frissítés egyébként már a linuxos alkalmazásokat is támogatja, emiatt a felhasználók már Steamet is telepíthetnek a Chromebookjaikra. A GPU-s gyorsítás támogatása még idén megérkezhet, akkor pedig játékra is alkalmassá válhat a Chrome OS. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.