Hirdetés

Kaby Lake-G chip van az Acer egyik új laptopjában



|

Nagy kijelzőt, kis készülékházat és hatalmas erőt kínál az új Acer Aspire 7 laptop.

Hirdetés

Az Acer rengeteg érdekességet vitt magával az idei IFA kiállításra. Ezek közé tartozik az új Aspire 7 laptop is, aminek nagy kijelzője, kompakt készülékháza és hatalmas ereje van. 

Hirdetés

A gyártó szerint a laptop mindössze 1,5 kilogrammos, illetve 16,9 milliméter vastag. A 15,6 hüvelykes gépbe ennek ellenére akár 4K-s kijelző is fér, illetve legjobb esetben egy Intel Core i7-8705G processzor, AMD Radeon Vega M GL grafikus vezérlővel. Mindehhez 16 GB RAM és egy 512 GB-os PCIe NVMe SSD társulhat. 

A további extrák közé tartozik még a háttérvilágított billentyűzet, a Dolby Atmos-képes sztereó hangszórók, valamint a magnézium-lítium ötvözetű könnyített fém készülékház. 

A laptopon akad még HDMI port, három teljes méretű USB-A és egy USB-C port, jackcsatlakozó és SD-foglalat. Az Acer a Core i5-8305G és a Core i7-8705G processzorokkal kínálja a notebookot, a kijelző 1920 x 1080-as vagy 3840 x 2160-as IPS lehet, vékony kávával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.