Hirdetés

Kaby Lake-R CPU-t rejt az Acer Nitro 5 Spin



|

Az Acer átalakítható gamerlaptopja idén októberben érkezik meg.

Hirdetés

Az Acer a gamereknek tervezte a Nitro laptopjait, amelyekből a jelenlegi Nitro 5 modellek NVIDIA GeForce GTX 100-as grafikát és 45 wattos, 4-magos Intel Kaby Lake-HQ CPU-t kínálnak. 

Hirdetés

A gyártó most egy új, átalakítható modellel készül: a Nitro 5 Spin már Kaby Lake-R chipekkel újít. 

A nyolcadik-generációs Intel Core processzorok 4-magosak, 8-szálas működést és 15 wattos fogyasztást garantálnak. Az Acer akár 10 órás üzemidőt is ígér az új laptophoz, pedig a Core i5-7700HQ-val szerelt Nitro 5 csak maximum 7 órát bír. 

A Nitro 5 Spin egy 15,6 hüvelykes, full HD-s IPS érintőkijelzőt kapott, ami a 360 fokos zsanéroknak hála teljesen hátrahajtható, így a laptop táblagép módban is működik. A hangszórók az előlapon vannak, a billentyűzet háttérvilágított. 

Az Acer akár Core i7-es CPU-val is kínál majd ilyen notebookot, maximum 512 GB-os PCIe SSD-vel és GeForce GTX 1050-es grafikus vezérlővel. Természetesen ezzel inkább az alkalmi gamereknek jó választás, mintsem a hardcore játékosoknak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.