Hirdetés

Kedden mutathatja be a Zen 2-t az AMD



|

November 6-án tartja meg a Next Horizon rendezvényét az AMD: ezen debütálhatnak a 7 nm-es processzorok és/vagy videokártyák.

Hirdetés

Az AMD november 6-án tartja meg a következő rendezvényét, a Next Horizont. Sajnos hivatalosan nem erősítették meg, hogy milyen termékeket jelentenek majd be az esemény keretében. 

Hirdetés

A Next Horizon elnevezés azonban egyértelműen utal az AMD Zen 2 architektúrájára. A vállalat szerint kedden a vezetők az AMD termékek és technológiák innovációs oldalára világítanak majd rá, illetve a piacvezető, 7 nm-es gyártástechnológia is terítékre kerül az adatközpontok kapcsán. 

Mivel az AMD a legutóbbi Horizon eseményén a Zen architektúrára építő Ryzen processzorokat villantotta meg, ezért elég valószínű, hogy ezúttal a Zen 2 architektúrát leplezi le. 

Minden bizonnyal a a 7 nm-es gyártástechnológia az új Vega videokártyák leleplezését is jelenti. Sajnos az otthoni felhasználóknak azonban várniuk kell, az AMD processzorok és grafikus vezérlők terén is előbb az adatközpontokat szeretné kiszolgálni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.