Hirdetés

Kedvező ajánlat a Xiaomi új laptopja



|

600 dollárnál is olcsóbb az új, 12,5 hüvelykes Mi Notebook Air laptop - vagyis a széria ismét egy kedvező árú modellel frissült.

Hirdetés

Miután a múlt hónapban a Xiaomi egy 13,3 hüvelykes Mi Notebook Airt villantott, most egy kisebb modellt dobott piacra. A legújabb Mi Notebook Air 12,5 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, a vételára pedig nagyjából 580 dollárnak felel meg. 

Hirdetés

A motorháztető alatt hetedik-generációs Core i5-7Y54 processzor található, amit turbó módban 3,2 GHz-en ketyeg. A belső tárhelyre és a memóriára is ráduplázott a Xiaomi, 256 GB-os SSD és akár 8 GB RAM jár a laptophoz. 

A 2016-os modellhez képest a mostani könnyebb lett, és bár a Core m3-as CPU-t Core i5-ös váltotta, ennek ellenére az üzemidő nem csökkent. Normál használat mellett akár 11,5 órát is bír a laptop. Videózáskor 9,5 órát bír a gép. 

A töltés USB-C porton keresztül megy, 0-ról 50 százalékra félóra alatt tölt fel a laptop. Akad még a gépen két USB 3.0 port, HDMI csatlakozó és jackcsatlakozó is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.