Hirdetés

Kedvező árú Huawei táblagépek érkeztek



|

Két eltérő méretben és kedvező árral futott be az európai piacra a Huawei MediaPad T3.

Hirdetés

Többször is hallottunk mostanában új Huawei táblagépekről, amelyek szép csendben most megérkeztek az európai piacra. Valójában a Huawei MediaPad T3-ról van szó, több méretben. 

Hirdetés

A MediaPad T3 8.0 például 8 hüvelykes IPS kijelzővel rendelkezik, ami 1280 x 800-as felbontást kapott. Ez alatt egy Qualcomm Snapdragon 425-ös lapka található, 2 GB RAM és 16 GB tárhely társaságában. Van olyan verzió is, amibe 3 GB RAM és 32 GB tárhely jutott. A LTE-képes modell ára 239 euró, a normál változaté 219 euró. 

Mindkettő 5 megapixeles hátlapi és 2 megapixeles előlapi kamerát kapott, valamint 4800 mAh-s akkumulátort. Gyárilag Android 7.0 operációs rendszerrel érkeznek, persze az EMUI 5.1 kezelőfelülettel kiegészítve. 

A Huawei MediaPad T3 7 olcsóbb alternatívát jelent, de kisebb, 7 hüvelykes kijelzőt is, 1024 x 600-as felbontással. Ez 1 GB RAM-mal és 8 GB tárhellyel, valamint 2 GB RAM-mal és 16 GB tárhellyel vihető. 

A kisebbik modellekbe 3100 mAh-s akku, valamint két darab 2 megapixeles kamera került. Ezeken még Android 6.0 fut, az áruk viszont 129 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.