Hirdetés

Kellemetlen nyomtatóhibákat okozott a Windows 10 frissítése



|

A Windows 10 legutóbbi frissítésének hatására egyes nyomtatók többé képtelenek nyomtatni.

Hirdetés

A Windows 10 legutóbbi frissítése fokozta a biztonságot, de sajnos megint tartogatott egy kellemetlen meglepetést. Ennek hatására egyes nyomtatókon többé nem lehet nyomtatni. A problémás frissítések a KB4560960 és a KB4557957, ezek június 9-én indultak útjukra. A telepítés után egyből jelentkeznek a problémák, és a fórumos visszajelzések szerint a HP, a Canon, a Panasonic, a Brother és a Ricoh nyomtatók is érintettek. Sőt, egyesek már PDF-be sem tudnak nyomtatni. 

Hirdetés

A Microsoft hivatalosan is elismerte a problémát, felhívta a kellemetlenségekre a figyelmet, valamint kitért rá, hogy a szoftveralapú nyomtatással is baj lehet. 

A javításon jelenleg is dolgoznak, bővebb információt későbbre ígérnek. Az érintett felhasználók addig is kénytelen lecserélni a nyomtató driverét vagy pedig törölni a Windows 10 júniusi frissítéseit. A helyzet különösen problémás, hiszen a koronavírusjárványra tekintettel a Microsoft leállította a nem biztonsági frissítéseket azért, hogy a fontosabbakra koncentrálhasson. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.