Hirdetés

Kellett hozzá pár hónap, de végre bocsánatot kért az NZXT a lángoló gépházakért



|

A még izzó gépek javításában is segíteni fognak.

Hirdetés

Végre bocsánatot kért az NZXT gépházgyártó, amiért egyik terméke, a H1 ház szeret lángra kapni, sőt, innentől értékesíteni sem értékesítik azt tovább.

Az OC3D még tavaly írt, illetve posztolt videót a problémás esetről, miszerint a ház, pontosabban annak PCIe Riser kártyájának csavarjai rövidzárlatot okoznak, majd szikrázni, füstölni, végül pedig lángolni kezd a szóban forgó kártya.

Az NZXT-nél menet közben azzal igyekeztek orvosolni félig-meddig a problémát, hogy a fémcsavarokat nejlonra cserélték - ám hiába, és ezt a cégnél is belátták.

Hirdetés

Johhny Hou, a gyártó alapító vezérigazgatója február elsejei közleményükben azt írta, sajnálják, a csavarcsere nem szüntette meg a probléma gyökerét, így hát mostantól nem lehet H1-es modellt rendelni.

Aki mégis ilyet birtokolna, annak küldenek újradizájnolt szerelőkészletet a Riser kártyához, illetve segítenek is az összeszerelésben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.