Hirdetés

Képeken a csúcskategóriás Intel Ghost Canyon NUC



|

A mindössze 5 literes gépház ellenére 8-magos, 16-szálas processzorral számolhatunk.

Hirdetés

Az Intel azt tervezi, hogy egy mindössze 5 literes gépházba olyan hardver épít, ami 8-magos, 16-szálas Coffee Lake processzort is jelent egyben. A Ghost Canyon lesz a cég következő, csúcskategóriás NUC asztali megoldása, prémium Coffee Lake-HR chippel. 

Hirdetés

Ez a lapka 8-magos, 16-szálas, Intel UHD 620 grafikát kínál, valamint egy PCI-Express 3.0 x16 slotra is számíthatunk. Mivel a Ghost Canyon jobb lesz, mint a Hades Canyon NUC, ezért az Intel nem épít újabb MCM jellegű chipet 8-magos processzorral és AMD grafikával. Ehelyett gyorsabb dedikált GPU-t használhat az Intel, MXM sloton keresztül. 

A Ghost Canyonról az első képet a FanlessTech ásta elő, egy matt fekete dobozt kapunk, Intel Extreme márkajelzéssel. A gépen három HDMI 2.0, két Thunderbolt 3 port lesz, akad továbbá egy M.2-2280 NVMe foglalat is. Az újdonságra 2020 eleje táján számíthatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.